Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkna inga tårar innan midnatt

Räkna inga tårar innan midnatt ,då har du inte gråtit många än ,räkna inga tankar innan midnatt ,då har du inte tänkt så många än. Känn inte rädslans hand mot din varma kind innan midnattens första sekunder ,så fryser du inte ännu.

Räkna inte ögnnblicken du vill glömma ,då kommer smärtan att försvinna ,räkna inte stunderna när någon ljög ,då blir aldrig lögnerna för många.

och tårarna du gråtit innan mörkret ,glöm dem nu min älskade ,då finns de inte kvar , eller ?

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-12-04 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~