Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det läker snart

spill ut ditt vinglas över själens duk du ,fläckarna kommer att torka ,ärren kommer blekna ,spill ut ditt vinglas över känslans hand ,vält ut det själlöst ,ärren kommer läka snart.

släng din ros ,utan mening

släng dina ord utan att jag fångar

känslorna läker snart

jag vet det.

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-12-04 17:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tycker om...lite rå och spröd på samma gång
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~