Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till du med det gulliga smilet, min älskade kexchoklad. Vi är änglar du och jag. Forever and ever<3


Vi Är Bara Två Små Änglar Som Sprider Lycka I Världen




Jag hörde en gång dig säga att jag var som en ängel.
Jag hörde en gång dig säga att jag var Guds gåva.

De orden som jag kommer leva på i en evighet.
De orden som får mig att orka varje dag.

Men det du inte vet,
är att det är du som är ängeln.
Det är du som är Guds gåva till hela världen.

Det är du som går med en gloria över ditt huvud.
Det är du som kan lysa upp ett helt rum genom din närvaro.

Du går där med din gloria som så få kan se.
Du går fram på moln med din hand i min.

Vi flyger fram över världen,
tittar ner på alla små människor där nere.

Vi kastar små kärleks pilar på dem som är ensama.
Vi ger de som fryser värme.

Vi är hjältar men ingen vet vilka vi är.
Vi finns men ingen ser oss som vi förtjänar att bli sedda.

Tänk om någon bara visste de underverk som vi kan göra du och jag...







Fri vers av Kramgalen
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-12-04 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen