min bästa vän" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min bästa vän


du är min bästa vän

Du är min bästa vän ,du är den som känner mig

du är min värsta vän ,du är den som kan mig

du är min ärligaste vän ,du gömmer inga åsikter om mig

                 jag kan vara ärlig mot dig

 men oftast förstår du innan jag har hunnit tänka

du är min bästa vän ,du är den som känner mig

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-12-04 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~