Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tusende kärlekens saga

Tusen steg på svunnen mark ,tusen steg och ingen stark ,tusen år i samma spår ,tusen salta tårar från ett hav som smeker, vilda drömmar från en drömmande ocean.

Detta den tusende kärlekens saga ,detta den mjukaste kyssens läppar ,detta miraklet från kärlekens tempel ,detta med att älska varann.

Detta är vägen genom det vi blundat för ,men lågan om vår kärlek finns i evighetens djupa källa ,detta är den tusende kärlekens saga ,detta är vägen genom världens ord ,för oss.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 515 gånger
Publicerad 2007-12-04 20:34



Bookmark and Share


  stråströ
Vacker och ser väldigt välskriven ut, genomtänkt.
Tål att tänkas på
/josse
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~