Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske är gott att missförstå..


Alla missförstådda ting är tre

jag skyddar dina vapen
har dom tryckt i mitt förvar
pulsen är redan tillräckligt
liten tunn & svag
vi behöver varenda slag

du är en vit vacker mäktig pjäs
på ett bord av rutiga kärlekskrig
står längst fram med ditt kalejdoskop
ser drömmar som vi andra
aldrig någonsin kommer att se

en barndomsvän i spillror
krossat glas på ditt nylagda golv
rödvinsfläckarna går inte bort
jag vänder mig om och du står kvar
vi blir schackmatt varje dag

tre historier, samma spritluktande röda tråd
farligt likt en tonårsbiosuccé
jag trodde vi skulle vara flera år därifrån
jag säljer ut alla våra vapen
orkar inte längre hålla upp mitt försvar




Fri vers av J P
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-04 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P