Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Paniken sprids

Samma gamla onda demoner
bara i en ny del av staden

Träden viskar fortfarande namnen
ansikterna visas upp på varje
liten reklamplats

Snälla, ta mig härifrån
låt mig lösa en enkel mot världen

En ny mörk natt, samma sällskap
ett annorlunda tack för hjälpen

Du stannar uppe sent för min skull
håller dig vaken trots att koffeinet
länge varit slut

låt ingen jävel komma in
innan jag löst min biljett mot världen




Fri vers av J P
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-05 03:41



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
andas den paniken nånstans jämt också gillar ditt språk trovärdigt
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P