Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till kvinna



Älskade kvinna
Älskarinna
Så skönt att vila vid din sida
Värme som läker
Känner mej säker
Och din varma, våta slida

Lyckan kaskader
Kärleksbravader
Lyfter en sargad och trött
Livslusten låga
Där finns ingen plåga
När du ler mot mej sött

Håll mej om
Bara kom
Och låt mej känna din kropp
Värme och lust
Som sommar vid kust
Mitt liv är på topp…




Fri vers av LassO
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-05 08:59



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Vad bra att du är tillbaks. Så här känner man igen dig LassO
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO