Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallnad själ



Trött och nött
Känns som jag dött
Inom mej
Tryggt och byggt
Men nu förtryckt
Allt som fanns
Bakom mej

Riv och liv
Nu tidsfördriv
Jag känner
Tom och dom
Min kärleksrom
Som bränner

Reta och peta
Vad vill du veta
Om mina sår
Rycker och trycker
I märkliga nycker
Jag inget förstår


Trälen och tjälen
I nedbrutna själen
Den fryser
Lust och must
Blir mest till frust
Kärlek lyser

Med sin frånvaro




Fri vers av LassO
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-05 13:39



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Trött och frusen låter dina ord. Lite ensamlesset känns det som.
Skickar en tröstekram
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO