Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänder ett ljus

Det lyser starkt

når ut genom

varje del

känner livet gå

längs min väg

 

Tänder ett ljus

i min innersta själ

låter det brinna

samla energi

för vem vet

det kanske försvinner

i en annan stund




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-12-06 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson