Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en av de danserna

I en av de danser som natten lär dig dansa ,i doften från en halvfull whiskey ,i dimman från en halvrökt cigarr ,möttes deras brunsdjupa blickar som i en explosion av färger. Över ett dansglov i en tom salong möttes deras känslor i en sekund ,möttes deras händer i en vibration av kärlekens makt.

I en av de vackraste sekunderna möttes deras blickar i en sal bland gamla glas och önskningar som för länge sedan gått i kras ,men inte deras. Ögonblicken föddes i en oavbruten stund ,för alltid.

I en av de danser natten lär dig dansa ,i en av de stunderna då hemliga koder sys in i var och ens hjärta. En hand i din och du är förlorad till en annan ,en blick och kärleken föds sekund för sekund.

I mystikens gåtor ,i nattens varma stund ,föds vi om och om igen ,du och jag liksom dom ,i en av de danser som kärleken lär dig.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-05 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~