Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills himlens draperi dras för

Tills himlens draperi dras för himlens miljoner stjärnors ljus ,tills isen på ditt bröst ska smältas av värmen från solens hand .Tills vi finner vägarna till lyckans vackra land ,kärleken min vackra skugga ,min melodi av toner .

Tills längtans känsla kysser våra nakna kinder ,tills himlens hand sluter sig om stjärnornas ljus ,tills vi vandrar mot längtans hus.

Kom mot mig ,låt mig möta och älska dig . Håll mig hårt ,kyss min svala panna när himlens draperi dras för ,när miljoner stjärnor mist sin glans, hjälp mig tända dem igen min älskade ,jag vet att vi kan forma under.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~