Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text angående det bestående och frånvarande

Det finns misstag och misstagande

Det finns behag och behagande

Det finns beklagande och åklagande

Det finns förlåt och jag gjorde fel

Det finns det som är oförlåterligt

Det finns det som är oåterkallerligt

Det finns det som du kan ångra

Hur länge skall det bestå?

I all evighet, eller glömmer vi det nu

Det vet du...




Fri vers av svante helmers
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 01:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tycker om den här texten och leken med ord som bildar en härlig enhet
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

svante helmers
svante helmers

Mina favoriter
Pappa Einar Heckscher