Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken har värmt

Frostens hand har stelnat deras blad ,frostens hand har berört dess sköra själar ,lämnat sprickor kvar i känslans rum. Väggarna hotar att rämna ,känslan hotar att bita sig fast. Men kärleken har tagit över nu. Berört det frusnaste ,värmt det kyliga rummens själar ,bladen lever åter i på sin ros ,kärleken har tagit över nu. Natten var en hård tid ,men kärleken har slagit sönder det som hindrade ,kärleken har krossat hindren till vårt hjärta ,frostens hand kan inte skada mer ,kärleken har vunnit striden åter ,ingenting kan krossa den ,vi vet det ,vi kan se det.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-12-06 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~