Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal text jag skrivit..


Vänskap

Det är det svåra, att förstå
att tänka
att hålla ögonen öppna
Inte glömma att vi är vänner
du och jag
imorgon, igår, idag
för alltid

Det är det svåra, att förstå
att acceptera
att hålla ögonen torra
Inte fästa sig för mycket utan låta
dig vara fri
och inte dig sätta i
någon bur

För det ska för alltid vara jag och du
för evigt, för alltid
också i nästa liv
även om detta aldrig ska ta slut
Vi är vänner du och jag här och nu
älska varandra
lita på varandra
vi ska klara det

Även om det är svårt, att förstå
att älska
att lita på varandra
Inte bevaka varenda sekund och rörelse
varje förhållande
en annan vän
Inte bevaka

Jag låter dig le och vill låta dig gå
men bara om du lovar att komma tillbaka




Övriga genrer av Bofink
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-12-06 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bofink