Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en gammal text..


Njuta av en dröm

Kommer du till mig en stund

för en minut då månen är rund

bara träffas och smaka varann

låta den ljuvaste drömmen bli sann




Övriga genrer av Bofink
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-12-06 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bofink