Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballonger och såpbubblor

 

 

Jag trodde att

det var ballonger jag blåste

i vackra färger

som kunde glädja andra

länge

 

Men det visade sig att

allt jag blåst

endast var såpbubblor

som sprack och

lämnade efter sig

blöta spår




Fri vers av Jojo
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 08:55



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Känner mig själv som en blöt fläck... och förstår känslan!
2007-12-09

  glittertindra
vackert skrivet om vad man hoppas och tror... men måste säga att såpbubblor har sin charm, de fascinerar och blir aldrig tråkiga... tar fram den barnsliga glädjen...
2007-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Alla har vi byggt luftslott.

Visste du att \"jojo\" är franska och betyder \"leksak\"?
2007-12-07

  Rosmarin
en bra liknelse som verkligen får fram en sorgsen känsla
2007-12-06

  Mats Henricson
Skickliga liknelser, den läckra kontrasten mellan ballongerna och de spröda såpbubblorna, även ballongerna går dock sönder, fast de försvinner inte.........
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo