Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mm


snart

jag ska sluta älska dig
snart
jag lovar
på heder
och ord

jag ska gå snart
vidare
jag lovar
på heder
och ord

du är snart
ingenting
mer än
någon
annan

jag ska börja
igen
snart
jag lovar
på heder
och ord

och han ska
vara
finare
än du




Fri vers av thepinkprincess
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-12-06 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess