Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mm


miss

äh vad fan
jag tänker på dig
nervösa rörelser i hjärtat
ses snart sa du

tänker på vad du sa
om förälskelsen
ditt hår täckte våra ansikten
vi låg tätt intill
dina ögon fast i mina
som om tiden slutad slå

vi ville aldrig
kliva upp
vi ville
missa hela världen




Fri vers av thepinkprincess
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-12-06 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess