Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för Kärlek


Hur ska jag våga lita på dig?
Du säger att du gillar mig, kanske
Men hur ska jag veta , när du säger kanske
Du säger att du gillar en annan, men du ångrar dig
Du säger att du har ju mig, att du var dum förut, när du gillade någon annan
Hur ska jag kunna lita på dig?

Jag är rädd för att falla, falla och krossas
Jag är rädd för att bli sårad, sårad som du en gång förut sårade mig
Ja, Jag är rädd för kärlek..




Fri vers av anoonym
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-12-06 20:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek...Så oerhört skrämmande ibland eftersom risken att såra eller att bli sårad är så stor. Att släppa någon riktig nära kan sannerligen vara både ljuvlig och helt fasansfullt.
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym