Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

........under fullmånen......

Under fullmånens förbjudna lampa

blir du stark som en varghona

under fullmånens trollska charm

blir du stark som en obrytbar kvist

under stjärnornas sovande blickar

får du urmoderns innersta kraft

vacker som blomman som aldrig vissnar

vacker som glöden från kärlekens eld

under fullmånens förbjudna lampa

blir du stark som en rasande flod

det är en sann gåva

att få se nattens gudinna

strida i fullmånens sken.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-07 01:14



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~