Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...... gränder

Trånga gränder

leriga fotspår

suddiga minnen

en kall hand

en stilla regndroppe

delad och klyvd mot min hand

trånga gränder

ekande ord

fastnade strax i mitt hjärta

                *




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-07 01:34



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
jag tycker att dit bildspråk är fantastiskt bra, men den stötiga rytmen gör att den inte får sin rätta glans
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~