Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej tack, jag spelar inte monopol




Har inte monopol
på evighetens nyhetskaos
selekterar inte fram det osedda
med ögon som värderar

tystnad

tagning


vi är inte här för att vara
vilseledda idioter
utan mening och mål
som talar med kluvna tungor


sky elden
innan den falnar
innan skuggor
faller på berövade
barnaminnen




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-12-07 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis