Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En såndär

En Blick
En Blink
En Kram
En Kyss
En Träff
En Tår
En Sorg
En Smärta

Är det konstigt att jag blir rädd när du ger mig en såndär blick?





Fri vers av anoonym
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-07 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym