Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I eldens heta sken

I eldens heta sken

i lågans mäktiga skuggor

dansar hon i rytmik med natten

till en gammal melodi

som ekar ifrån fjärran land

I eldens heta sken

i nattens magiska spel

dansar hon med månens bleka ljus

som en styrkans drottning

som en gudinna ifrån sagans land

I eldens heta sken

lyser hennes blick

farligt vacker

för alla som den möter

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-08 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~