Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din dagbok

din dagbok ligger där retsamt på mitt bord

dina ord ligger där nakna och äkta på mitt bord

ska jag locka mig att läsa

ska jag kanske göra det jag inte får

glutta på den hemliga dörren till ditt hjärta

och läsa dina ord

ditt hjärtas hemliga ord

dom du helst vill ha för dina egna ögon

din dagbok på mitt bord

en glänta till ditt liv

dina minnen

ska jag öppna den

ska jag läsa dina ord

eller bara låta dem vara

som de är i din dagbok

väl bevarade för andras blick

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 428 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-08 00:57



Bookmark and Share


    Amor vincit omnia
aldrig aldrig aldrig läsa annans innersta tankar, det är det värsta man kan göra mot någon man bryr sig om. saker man skrivit ner i stundens hetta kan man bli hållen till svars för och saker du inte vill veta får du veta, låt det vara, det är inte din ensak! Det är grymt integritetskränkande!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~