Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det går en fattig flicka vid din tjärn

Vid en skojstjärn under stjärnors land

vandrar en flicka med liljevit hand

med tårar i hjärta och själ

med håret i tjärsvarta tovor

vid en skogstjärn under stjärnors land

vandrar en flicka med rädslan som sin följeslagare

med tysta ord som sitt eko

vid en eld i nattens mörker

sitter det ett fattigt barn

med glömda sorger djupt därinne i ett sorgehjärta

med en halvfull spann av vatten

och ett hjärta med all himlens tårar

Vid en skogstjärn  under stjärnors land

står en flicka och speglar sitt hjärta

och ber om en endaste önskan

att du ska kalla henne ditt barn

att du ska ge henne tron tillbaka

det kan du ju.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 01:16



Bookmark and Share


  aol
så strålande vackert jag blev så berörd
älskar dessutom skogstjärnar

läs min dikt mina skogstjärnar
2007-12-08

    ej medlem längre
Alla behöver vi nog vår tro tillbaka emellanåt.
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~