Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom ett sepiafärgat skynke

där bakom ett sepiafärgat skynke

i ökenlandets hetta

där hägringarna föds ur sanden

där finns en kvinna som uppstigen ur vinden

hon ska förleda dina sinnen med sin blick

hon ska fukta dina sinnen

för att leda dina sinnen bortom allt du kan förstå

där bakom ett sepiafärgat skynke

i ökenlandets hetta

förtrollar hon din arma själ

liksom en gudinna i från templets sal

du får offra dina sinnen

du får sälja ditt förstånd för pengar

hon stjälar ditt hjärta

med all sin heta blick

och du kommer aldrig mer se en annan

än just denna öknens hägring

denna förbjudna frukt

där bakom sepiafärgad rök

där bakom allt du kan förstå

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~