Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelen är i dina ögon.

det var en tid då stjärnorna föll från dina ögon,
vinden lyfte med varje steg du tog
hur ett andetag blev ett ögonblick i skymningen,
aldrig har jag varit så nära himmelens yta

det var så du var i mina ögon.

nu är du den mörkaste stjärnan som svävar över molnen.




Fri vers av electricityscape
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-13 18:01



Bookmark and Share


    bedragare
fint faktiskt!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

electricityscape