Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lämnas, för jag slutar aldrig älska


varje gång jag möter

en ny blick

så tänker jag att

samma ögon

kommer att se mig

dö inuti

för en stund

den stunden då du

valt att gå

vidare


jag vet att det blir så

för jag

kommer aldrig

lämna någon jag älskar

och jag slutar aldrig älska




Fri vers av electricityscape
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 20:16



Bookmark and Share


    Morbide
flyter på väldigt bra :)
jättefint
2008-02-04

    I....
Gillar den^^
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

electricityscape