Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig ett slut, för jag har redan en början

jag behöver ingen livets mening

vi kommer se våra världar falla

i samma slut

för ingen anledning

trots allt


känner du hur

stjärnorna

bränns

för dig


när livet

sakta drar sig

tillbaka

så är du

inte ensam


du står själv i slutet

men det var så du kom




Fri vers av electricityscape
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

electricityscape