Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla, lämna mig inte.


Dit solen aldrig når

Dit solen aldrig når,
vad spelar det för roll
Jag vill bara vara hos dig

Jag vet, jag kan leva utan dig,
men jag vet att jag inte vill

Jag ger dig mig,
det enda jag nånsin kommer ha
Mitt hjärta som slår, som aldrig slutar,
aldrig slutar när jag är med dig
Vad som blev över,
tårar som dröjde kvar,
ett liv som blev svårt
Ett hjärta som aldrig,
igen,
slog lika hårt

Jag glömmer inte,
jag älskar dig




Fri vers av electricityscape
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-05 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

electricityscape