Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag saknar dig redan, fortfarande och föralltid.


plötsligt försvunna fotspår

känslan sitter kvar

som att solens värme dröjer kvar

i en tidig morgons frost


när sedan minnen drunknar

i en mörk sjunkande natt

för att förbli minnen blott


det fanns ord som lämnades osagda

men stunderna med dig säger det mesta


du var en konstnär för mig.




Fri vers av electricityscape
Läst 378 gånger
Publicerad 2008-02-20 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

electricityscape