Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta mig hem

det känns som en lång väg

hem


vart hamnar vi

om vi står stilla?


vad ser vi

när vi blundar?


det känns som en lång väg

och än är vi inte hemma




Fri vers av electricityscape
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 15:37



Bookmark and Share


  prinscess VIP
en ljuv dröm
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

electricityscape