Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag behöver bara dig

du är den bästa delen av mig


det är som ett hål mellan dig och mig

som drar oss ihop

så som månen sträcker sig

mot jorden

men aldrig ger upp



varje hjärtslag ekar i min kropp

som ett rop på hjälp, jag behöver dig




Fri vers av electricityscape
Läst 565 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-29 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

electricityscape