Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
you break my heart valentine, on valentine\'s day.


kravlös kärlek

det är bara en tanke

som jag älskar


det är bara en dröm jag

inte kan sluta drömma,

i vaket tillstånd


det känns som att stjärnorna slutat falla,

som att solen bara lyser på andra sidan jorden



det är jobbigt att älska,

när kärlek inte smittar




Fri vers av electricityscape
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-09 19:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
One way love, som The Damned sjöng.
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

electricityscape