Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyr vardagen

Tråkigt

så mycket att göra

men inget roligt

 

Suckar

och imorgon börjar allt om

och slutar på samma sätt 

usch då

 

Flyr vardagen

drömmer mig bort

ser möjligheter

känner liv och gläds äntligen

åt dagen som varit 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 18:24



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
En paus är alltid tillåtet..
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson