Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunder av lycka

ge mig nyckel till livets sfär
skapa mina drömmar av lycka
andas in kärlek i verklig sötma

dela varje sekund av lycka
inga tomma ord kan klä min själ
bara känslan kan ge kärlek

glöm mörker, glöm skugga
låt bara nuet vila i hamn
öppna ditt inre, din nyckel

dela varje sekund av lycka
skapa inga murar för nuet
bara känslan kan ge kärlek




Fri vers av Lindizz
Läst 408 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-08 22:01



Bookmark and Share


  Wingardium LeviosA
Murar kring nuet, den inre nyckeln. Bra teman, som jag själv nyttjat många gånger.

Förresten! Vad betyder ordet sifär? Upplys gärna min förlegade vokabulär. Kram!
2007-12-10

    cat.s
Shit vad bra skrivet! :)
2007-12-09

  Maria Zena Viklund
gillar mycket!
2007-12-09

    Cajsa
Mycket bra skrivet
2007-12-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Härliga ord.
Underbart positiv!
2007-12-09

    Maria Malm
Njuta av stundens sekunder av lycka..fint
2007-12-09

  Lejonhjärtas poesi
Härligt att leva här och nu, njuta av stunden, härliga rader att insupa och njuta av i detta nu.
2007-12-09

  nettizen
öppet och naket och ärligt.... då ryms kärleken i behållaren.
Bravo!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz