Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel på månen

Det sitter en ängel på månen

jag vet för det har natten talat om

det sitter en ängel bland stjärnorna

jag vet för det har vinden viskat till mitt hjärta

det sitter en ängel ovan träden

jag vet för jag har sett henne

hon spelar på sin harpa

hon lyser på vår jord

jag vet för jag har känt det

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-09 01:01



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert skrivet!
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~