Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon stod där med en halvrökt cigarett

Nere på gatan vid mitt hus

står en kvinna med en halvrökt cigarett

mellan två vinterbleka fingrar

med en tomhet  i sin blåa blick

med en saknad efter kärleken hon aldrig fick

är det en av dessa kvinnor

som du lovade att älska

som du gav så många rosor

och löften som snart vissande och dog

är det en av dessa kvinnor

som fylldes av tårar för dig

kanske är hon det

hon som står på gatan vid mitt hus

med en halvrökt cigarett i sin hand

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-09 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~