Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett enkelt ord?

Du hade ju bara behövt säga förlåt

det var allt jag ville höra från dina läppar

ett enkelt litet ord

du hade ju bara behövt ge mig

det enkla förlåt

men ditt hjärta förmådde inte

dina läppar kunde inte

forma det ordet

förlåt

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-09 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~