Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt till Maria ,du sprider ljus omkring dig


hon sprider ljus

när natten kändes ödsligt kall

och månen kändes snövit

så kommer hon med ljus

som tänds i vart hjärta

när orden känns gömda i ens inre

kommer hon med lågan

som smälter den isfrusna pennan

och orden flödar åter

när mörkret vilar som en tung ridå

och stjärnorna lyser vitt

då kommer hon med ljus

som får den mörka natten stråla

som förut

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-09 02:26



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
åh vännen du fina, hur kan jag tacka för dina hjärtansvärda ord, de fyller mig med värme. Har ej ord att förmedla det vackra du skriver, jag tackar dig från djupet av mitt hjärta och må ljus o kärlek vila över dig!
2007-12-09

  Michaela Dutius
Underbar dikt till en \"Ljusvän\" såna behöver vi många
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~