Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyckte ändå bättre om denna..


You, me and 10000 miles (orginalet innan jag slaktade det)

I feel the cold approaching
  Inevitably
    Irresistibly
      Terrifying and great
Every secret moment
  we shared
Every dreaming secret
  we had
is leaving me now
  frozen and old
For the world keeps on spinning
  like ever before
Just now
  half a degree
    more sad




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 501 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-09 09:41



Bookmark and Share


  Thurizas
ja världen fortsätter att snurra,även i ensamt tillstånd. kyla behövs ibland för att reflektera för att gå igenom en period att ta reda på riktigt vad man vill bla bla bla..ja du vet ju!=)
2007-12-11

    Nattviol
ja - det gör jag med!
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken