Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farvälord

Älskling snart tar allt slut
Snart slutar vi andas
Snart slutar våra modiga hjärtan bulta
För sanningen i våra bröst

Snart tystnar vi

Det är dags nu
Vi har inget att säga
Orden torkar på våra läppar
Vissnar


Vi dör ut nu
Vi kvävs
Äts upp
Drunknar
I vår ångest
Åh, bitterljuva ångest
En del av oss
Som har vuxit sig tillräckligt stark
För att bryta sig loss


Och inget finns kvar




Fri vers av klarafisk
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-09 10:44



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
dikt om dessa förhållanden som bryter sig ur sig själva, där på randen av läntan till det som var och till det som finns, det nya..
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk