Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens plåga

När är det tid att släppa en dröm.
Hur dödar man kärleken
och varför gör det så förbannat ont att leva.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-09 15:11



Bookmark and Share


  emilf77
bra formulerat..

oftast släpper man försent....
2007-12-09

    Brell
Jag har inga svar på dina frågor...
Vet bara att ibland gör det bara så himla ont, ont att drömma, ont att älska...
Bra och enkelt skrivet
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga