Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In till er

Jag öppnar upp
kommer in
till er
igen

vackra skrivarvänner

tumlas om av era ord
som visar fram
själen
essensen
det stora och unika

ögat tåras
hjärtat öppnas
så mycket skönhet
finns det
här

 

07.12.09

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-09 16:33



Bookmark and Share


    Maria Malm
Du har bidragit en hel del till det fina som finns här på sidan! Visst är det skönt att detta finns!
2007-12-09

  katt.inc
Så fint du skriver och jag håller med Maria nedan, att läsa dina dikter är en stor del av det underbara som finns här.
2007-12-09

  Maria Zena Viklund
Ja och du är en stor del av den!
2007-12-09

  Lena Renman
Ja det är måpnga som vågar det här ja :-)
Tack för läsning och kommentar
lena
2007-12-09

  Larz Gustafsson VIP
Bara vi vågar släppa fram den. Och det vågar vi ju!
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman