Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

angående tid

tiden
räcker nog

men ögonblicken
är för få




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-05-14 15:04



Bookmark and Share


  livstycke
Javisst vi får fixa fler ögonblick,
Ett ögonblick !

Sådär nu finns det två till.

Fiffig sanning du fixade där på ett ögonblick. ( oj ett till )
2005-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP