Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuva kyssar smakar stulen frukt

Bitterljuva kyssar äro stulna

någonstans i nattens mörker

frestelsen är honungslen

och smekande

det var så lätt att bara

smaka av förbjuden frukt

njuta av det som inte var ditt

Bitterljuva kyssar äro stulna

någonstans i nattens mörker

smekande som sammet

lätt som en vind mot kinden

men glassplitter för själen

lämnar ditt hjärta brustet

dessa bitterljuva kyssar

stulna i sötaktig passion

som du inte kunde motså

trots att smärtan känns av än

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-12-10 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~