Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en etsning på själens duk

måste vara en av de där pärlorna till mästerverk

som bara fastnar likt en etsning på själens duk

måste vara en av de där trolska stunderna

som allting känns som levande i drömmen

måste vara en av de finaste ögonblicken

själen kan bevara i sitt kartotek

 ja det är det att möta dig.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-12-10 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~