Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månbarn

Månen lyser som en spåkula på himlavalvets duk

bland stjärnorna som glittrar likt ett draperi

skrämmande och trolskt 

magiska timmar följer dig hem

svaren som du sökt bland alla skuggor

kan månen ge dig svaren i natt

eller är undran din ständige följeslagare

trots att månen lyser som en spåkula på himlavalvets duk




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-12-10 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~